YANG THAI

YANG THAI lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 140 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yang Thai. Meer weten? Ontdek meer

2 sep 2022 om 21:01 Was weer heelijk
27 aug 2022 om 19:30 Precies op tijd en heerlijk gegeten
11 aug 2022 om 19:49 Snel bezorgd, goede kwaliteit, nette bezorger, misschien iets te weinig rijst, Iig heerlijk gegeten
23 jun 2022 om 23:23 Voor een gemiddeld cijfer van 3.3 had ik niet veel verwacht, maar het was verrassend lekker!! Goeie verse smaken en lekker. Enig minpuntje is dat als ik €40 betaal voor drie gerechten er wel een goeie bak rijst bij hoor. Niet een mager gevuld bakje.
4 jun 2022 om 21:13 Veel te lange bezorgtijd en eten echt niet beter dan middelmatig, zeker niet wat je verwacht van een Thais restaurant, jammer!
5 mei 2022 om 16:40 Het eten smaakt niet echt naar Thais. Er worden ook ingrediënten gebruikt dat totaal niet in de Thaise keuken passen. Het restaurant is meer een pizza pasta restaurant die Thaise keuken erbij heeft toegevoegd, dus niet authentiek.
27 apr 2022 om 20:04 De loempias vergeten
17 apr 2022 om 9:45 De opgegeven bezorgtijd werd bij lange na niet gehaald. Het eten smaakte verder redelijk.
23 mrt 2022 om 21:13 Wat jammer, je proeft geen Thaise smaken. Bakjes waren half vol. Nooit meer
26 feb 2022 om 9:44 Bezorgen duurde meer dan 2 uur Had gevraagd om noodles en kreeg rijst Smaak verder prima Bakjes half gevuld voor 14,50€ Totaal 60€ kwijt duur voor wat we kregen
30 jan 2022 om 21:02 Alweer heerlijk!!!! Stelt me nooit teleur!
16 jan 2022 om 20:27 Ik heb vaker hier besteld. Kwaliteit van het eten lijkt drastisch achteruit te zijn gegaan ten opzichte van een jaar geleden. Vettige vis en te lang gekookte Pak Soi. Werd geleverd zak waar de bodem uitzakte door het lekkende eten. Niet aan te raden!