YANG THAI

YANG THAI lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 89 beoordelingen
26 feb 2021 om 23:10 Een dikke tien met een griffel. Zeer smakelijk gegeten. Dit is echt Thais eten. Pittig, zuurtje met zoet. Alles er in wat er in hoort te zitten. Wij komen zeker terug!
15 feb 2021 om 18:27 Did not like the food. It's far from "real Thai taste". Especially Tom Yam is absolutely not like the "real one" Also delivery is rather long.
14 feb 2021 om 19:32 Zalig gegeten en bezorger was ruim op tijd!
10 feb 2021 om 20:55 Duur in verhouding tot hoeveelheid
27 jan 2021 om 21:10 Het eten is ├ęcht heerlijk! We hebben nu een aantal keer besteld en elke keer zijn alle gerechten heel smaakvol. Verder komt het goed warm aan en het is meer dan genoeg. Wij zijn heel positief!
20 jan 2021 om 19:09 Heerlijk eten, snel en veilig bezorgd
15 jan 2021 om 22:04 Had warmer gekund maar goede kwaliteit en goed van smaak
14 jan 2021 om 20:24 Nu meerdere keren besteld. Kwaliteit is zeer wisselend. Vanavond o.a. pothek besteld. Was een droge taaie hap. Jammer! Vorige keer was het echt super lekker. Dezelfde ervaring hebben we met de padthai. Zonde hoor!
27 dec 2020 om 20:34 Alles goed en op tijd
26 dec 2020 om 20:43 Ik vond het niet lekker, smaakloos maar toch ook een vreemde geur. De noodels was aan elkaar geplakt. Eten kwam wel warm aan
7 nov 2020 om 19:51 Super lekker en vers eten Bezorging duurde lang maar het was het wachten meer dan waard
5 nov 2020 om 19:20 Ik had om 16.00 uur besteld en wilde het eten ontvangen om 17.00 uur , dat werd echter een kwartier later, maar het eten was heerlijk. Wel jammer dat je niet kunt aangeven als je het niet zo pittig wilt hebben. Verder voor herhaling.