YANG THAI2GO

YANG THAI2GO lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 37 beoordelingen
19 feb 2020 om 21:08 gewoon een top tent!!
11 feb 2020 om 18:02 De eerste en de laatste keer hier wat besteld. Niks met Thais eten te maken
27 jan 2020 om 21:26 Echt complimenten was echt heerlijk. We hadden vooraf de knapperige loempia’s gevolgd door een voortreffelijke Tom Khai Kai en toen waren we al om en toen kregen we nog de Koeng Kung. In echt een woord Hemels!!! Thxs snel alle andere gerechten proeven!!!!
12 dec 2019 om 1:19 Pittige kipsalade genomen, althans daar hoopte ik op. Meer een uiensalade met een paar stukjes kip en een verdwaalde tomaat. 13,- is een behoorlijk bedrag voor hetgeen wat je daadwerkelijk krijgt. Ik bestel hier niet meer
29 nov 2019 om 21:28 Aangekondigd half uur werd bijna een uur, biefstuk was richting schoenzool zo ver doorbakken. Chips en dip waren wel erg lekker
23 nov 2019 om 21:40 Eten was goed alleen geen wissels geld.
22 nov 2019 om 16:02 was weer top!!
19 nov 2019 om 9:31 lekker warm en heerlijk eten
18 nov 2019 om 17:19 Heerlijke groene curry met vis. Top smaken ga zeker weer bestellen en alle andere thaise gerechten proberen! Ik heb veel thais gegeten ,echt geweldig!. Top Yang Thai !
16 nov 2019 om 15:58 the best curry ever
14 nov 2019 om 16:50 mooi op tijd en heerlijk eten
9 sep 2019 om 22:44 Nooit meer! 90 min bezorgtijd en verkeerde bestelling! Wij hebben voor biefstuk betaald en dan na 90 min kip gekregen! Het was niet lekker en zeer slechte ervaring!